Door het gebruik van natuurlijke ingrediĆ«nten en lichaamseigen aminozuren zijn Konnekt Smartdrinks erop gericht, om je lichaam en geest te ondersteunen bij diverse activiteiten gedurende de dag. Of je nu meer energie nodig hebt, meer gefocust moet zijn, wilt ontspannen of moet herstellen na lichamelijke inspanning. Met Konnekt Smartdrinks geef je op een gezonde en lekkere manier een boost aan je dagelijkse fysieke en mentale prestaties.

FOCUSSING 

 

Zorgt voor meer en langdurige concentratie en alertheid. Ideaal bij vergaderingen, workshops, studeren en tentamens.

 

Bevat de natuurlijke stoffen L-arginine en alpha-GPC. L-arginine is een natuurlijk en heel nuttig aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij het functioneren van het centrale zenuwstelsel, spieren en het afweersysteem. Alpha-GPC komt van nature voor in het brein en wordt daar omgezet in de neurotransmitter acetylcholine. Een dagelijkse hoeveelheid alpha-GPC heeft een positieve uitwerking op het concentratievermogen en cognitieve functies. Het alpha-GPC in Konnekt wordt gewonnen uit peulvruchten.

non-carbonated

ENDURING 

 

Zorgt voor optimale prestaties en herstel bij fysieke inspanning. Goed bij sport, fitness en yoga.

 

Bevat, naast L-arginine, de aminozuren L-leucine, L-isoleucine, L-valine en het stofje A-Ketoglutaraat (AKG). L-arginine is een natuurlijk en heel nuttig aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij het functioneren van het centrale zenuwstelsel, spieren en het afweersysteem. De drie andere aminozuren dragen bij aan spieropbouw na lichamelijke inspanning. AKG beschermt cellen tegen schadelijke stoffen, die vrijkomen tijdens de verbranding. Juist voordat je gaat sporten, is het opbouwen van AKG nuttig om het effect erna te maximaliseren en spierpijn te voorkomen.

non-carbonated

 

 

 

RELAXING 

 

Zorgt voor ontspanning, een blij gevoel en een goede nachtrust. Na het werk, bij een massage of voor het slapengaan.

 

Bevat naast L-arginine het aminozuur 5 hydroxy-tryptofaan (5-HTP). L-arginine is een natuurlijk en heel nuttig aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij het functioneren van het centrale zenuwstelsel, spieren en het afweersysteem. 5-HTP is afgeleid van het in eiwitten voorkomende aminozuur L-tryptofaan en wordt in het lichaam omgezet in melatonine en serotonine. Melatonine helpt je ontspannen en heb je nodig voor slapen. Serotonine geeft een positief gevoel.

non-carbonated